Rijschool Suler machtigen via DigiD

Doordat wij het rij-examen voor jou gaan aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Het biedt jou en ons veel voordelen:

Je ontvangt meteen een e-mail ter bevestiging van de machtiging;
je ontvangt meteen een e-mail als wij het examen voor jou hebben gereserveerd;
Je ontvangt meteen een e-mail als wij het examen eventueel voor jou hebben verschoven of afgezegd;
Jouw adres gegevens zijn automatisch voor ons beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl  met je DigiD . DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Je kunt gratis een DigiD aanvragen. Met deze inlogcode kun je terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen. Geef je DigiD nooit aan een ander.

 

Geldigheidsduur

De machtiging geldt tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken? Kijk dan op mijn.cbr.nl voor de voorwaarden.

 

Zelfreflectieformulier

Op dit formulier  heb je vóór het examen je sterke en minder sterke punten in het verkeer genoteerd. Dit formulier wordt na de examenuitslag samen met je examinator besproken.

 

Eigenverklaring

Bij de examenaanvraag hoort je Eigen verklaring, een formulier met tien vragen over je gezondheid. Dit formulier wordt door je rijschool digitaal naar het CBR gezonden, behalve als je één of meerdere vragen met ‘Ja’ moet beantwoorden. In dat geval vul je een papieren Eigen verklaring in, die je rijschool naar het CBR stuurt.

Haal hier  je eigenverklaring op!