Welkom bij Rijschool Suler, de rijschool uit Nieuw Vennep, waar persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staan.

Waarschijnlijk wil je over een tijdje gaan genieten van de vele mogelijkheden die het rijbewijs je te bieden heeft. Met een rijbewijs en een auto kun je immers gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen op stap, of een baan nemen waarvoor een rijbewijs nodig is, noem maar op……

Bij ons kun je terecht voor rijles in de omgeving Nieuw Vennep, Beinsdorp, Hoofddorp, Lisse, Abbenes, Hillegom, Bennebroek, Zwaanshoek, Cruquius, Heemstede en Haarlem.

 

Werkwijze Rijschool Suler

Rijschool Suler hanteert de Rijopleiding in Stappen (RIS), op deze manier leer je op de meest efficiënte wijze autorijden. De RIS biedt een goede voorbereiding op je rij-examen en wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen. De RIS is een instructiemethode waarbij alle kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om veilig met een auto door het verkeer te rijden, is verdeeld in kleine stukjes met handelingen (worden scripts genoemd). Deze “bouwsteentjes” (scripts) kunnen door elkaar worden gebruikt en worden stap voor stap aangeleerd. Als je al een aantal scripts al kunt uitvoeren hoef je deze niet opnieuw te leren. De RIS-methode is een flexibele manier van opleiden. Zo ontstaat er een opleiding die precies bij jou aansluit.

Rijschool Suler werkt met een instructiekaart , waarin alle vorderingen die je maakt nauwkeurig worden bijgehouden. Op de instructiekaart kun je precies zien hoever je bent met de opleiding en welke lesonderdelen nog zullen volgen. Je kunt dan de volgende les alvast thuis voorbereiden en daardoor verloopt de praktijkles vlotter en kunnen we dus meer behandelen. Regelmatig krijg je ook een kleine huiswerkopdracht mee.