Rijschool Suler

T: 06 - 24 298 570
E: info@suler.nl
W: www.suler.nl

KVK nr. 57428751
ABN AMRO: NL22ABNA0403790115
BIC: ABNANL2A

10 daagse – 6 weekse cursus

Wil je op een snelle manier je rijbewijs halen, kies dan voor een spoedopleiding op maat. Een spoedopleiding kan varieren van 10 dagen tot 6 weken. Wel dien je voorafgaand aan de spoedopleiding in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat.

Een van de populairste cursussen van Rijschool Suler is de spoedcursus. Binnen tien dagen zorgen we ervoor dat jij je rijbewijs haalt. In die tien dagen krijg je dertig rijlessen en een CBR-praktijkexamen.

 

Waarom een spoedcursus?

Een spoedcursus is ideaal als je snel je rijbewijs wilt halen, bijvoorbeeld wanneer je je rijbewijs nodig hebt voor een nieuwe baan. Anderen vinden het leuk om zo snel mogelijk na hun achttiende verjaardag te rijden. Ook dan is een spoedcursus de beste optie.

 

Wanneer een spoedcursus?

Houd er rekening mee dat een spoedcursus een pittige cursus is. Stel, je gaat naar school, dan is het aan te raden om de spoedcursus in een vakantie of lesvrije week te doen. Hierbij kun je denken aan de kerstvakantie, de herfstvakantie, de voorjaarsvakantie of in de zomervakantie. Als je van plan bent om een spoedcursus te doen, neem dan op tijd contact op met Rijschool Suler. Zo kunnen wij alvast je lesuren en je praktijkexamen plannen.