Bromfiets Opleiding in 1 dag !

s’ morgens beginnen en s’ middags je rijbewijs

Met ingang van 1 maart 2010 is naast de theorie ook een praktijk examen verplicht. Het examen is verplicht voor iedereen die nog niet in het bezit is van een ander rijbewijs.

Hoe ziet de opleiding eruit? Je moet eerst je theorie certificaat halen, dit kan al met 15,5 jaar, rijles met 16 jaar. Het praktijkexamen voor de categorie BROMFIETS zal 45 minuten duren. Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij de kandidaat wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator volgt de kandidaat op een eigen bromfiets. De opleider mag meerijden op een eigen bromfiets.
Is er een apart deel voertuigbeheersing? Nee, maar de examinator neemt voertuigbeheersing wel in zijn beoordeling mee. Tijdens de rit beoordeelt hij ook of de kandidaat het voertuig beheerst.

 

Wat zijn de kosten:

DAGOPLEIDING: Rijles pakket 4 uur rijles + praktijkexamen : € 300,-.

Waarom rijles bij Rijschool Suler ?
De opleiding is in één dag, dus s’ morgens beginnen en s’ middags je rijbewijs ! Via deze opleiding kun je dus zo snel mogelijk na je verjaardag van je scooter of bromfiets genieten. School is geen probleem, want voor dit examen krijg je vrij. Doen dus ! De opleiding is in Haarlem.